Bouwkundige keuringen

 •   Oplevering,- of aankoopkeuring

  Een pand kopen is een mooie stap in uw leven, kies voor zekerheid via een bouwkundige keuring

  Mocht u van plan zijn om een woning, boerderij, bedrijfspand of andersoortig onroerend goed aan te kopen? Dan is het belangrijk om te weten hoe de bouwkundige staat van het vastgoed is. U zit immers niet te wachten op vervelende financiële gevolgen of aantasting van uw leefgenot na aankoop.

  Veelal is een aankoop een emotionele beslissing. Dat is natuurlijk heel normaal. Het is dan fijn dat er een bouwkundige met u meeloopt om te kijken of uw aanstaande aankoop ook daadwerkelijk uw droomwoning blijft.  Een bouwkundige keuring is een probaat middel om problemen te voorkomen en inzicht te geven in de toestand van uw (nieuwe) woning. De bouwkundig inspecteur geeft inzicht in het huidige en toekomstige onderhoud van de woning. Deze keuringen worden aangeboden in de vorm van een aankoopkeuring of een opleveringskeuring.

  Monitoring en opleveringskeuring

  Een opleveringskeuring kan ook op maat aangeboden worden. Er is immers ook tussentijdse controle nodig. Denk daarbij aan de luchtdichtheid van uw woning. Weet u precies of de isolatie allemaal netjes aansluit?

  Neem gerust contact hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 •   MJOP keuring

  Meerjaren onderhoudsplan MJOP

  Gebouweigenaren en VvE’s worden jaarlijks geconfronteerd met grote uitgaven. Bij groot- onderhoud aan gebouwen gaat het verder om extra hoge uitgaven in één jaar. Plan 40 adviseert vastgoedeigenaren en –beheerders planmatig om te gaan met het onderhoud. Door het onderhoud voor de komende jaren inzichtelijk te maken in een Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP), kunnen bepaalde werkzaamheden worden geclusterd wat zorgt voor aanzienlijke besparingen en vermindering van overlast en hinder voor de omgeving. En het kan u zelfs fiscaal voordeel opleveren, mits u bedrijfsmatig opereert.

  Een technische inspectie biedt inzicht in de kwaliteit van het object. Deze inspectie is de basis van een MJOP. Een financiële begroting geeft inzicht in de te reserveren financiële middelen. Achterstallig onderhoud is te voorkomen of kan, als het al is ontstaan, worden weggewerkt. Daarna kan worden geprioriteerd. Op basis van het MJOP kunnen offertes worden aangevraagd voor het uitvoeren van het onderhoud. Daarbij kan het MJOP ter onderbouwing dienen voor een eventuele financieringsaanvraag, voor het vaststellen van de juiste huurprijs en/of servicekosten. Alles wordt verwerkt in een softwaresysteem. De kosten van de diverse onderhoudsactiviteiten voor de komende jaren evenals de totaal benodigde onderhoudsgelden per jaar worden gerapporteerd.

  Neem vrijblijvend contact op met Plan 40

  Blijf actueel

  Om ervoor te zorgen dat uw onderhoudsplan actueel blijft, is het mogelijk op per 1, 2 of 3 jaar een update te laten uitvoeren. Hierdoor wordt uw onderhoudsplan steeds opnieuw geactualiseerd.

  Eventuele veranderingen in bijvoorbeeld arbeidskosten worden dan verwerkt in uw onderhoudsplan zodat u met een stabiele en actuele reservering rekening kunt houden.

  Neem hier vrijblijvend contact op voor een aanvraag voor een MJOP of onderhoudsplan voor uw woning, VvE of bedrijfspand.

 

Contact

Plan 40 Bouwkundig advies,- en tekenbureau
Oerdijk 108-D
7433 PB Schalkhaar

06-14509488
MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

Geplaatst op: 2018-11-07

Fantastische nieuwe opdracht. Wij mogen het MJOP gaan opstellen voor het Medisch Centrum Bathmen. Door het inzichtelijk maken van staat van het gebouw is het straks mogelijk te zien wanneer het onderhoud moet word...

Lees meer Meer nieuws
Lancering nieuwe website!!

Lancering nieuwe website!!

Geplaatst op: 2018-07-02

Onze nieuwe website is online!! Neem gerust een kijkje

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.