Bouwkundig advies en projectbegeleiding

Heeft u bouw- of verbouwplannen en twijfelt u over de juiste aanpak? Weet u niet welke partijen u moet benaderen om uw bouwplannen te realiseren?
    
U wilt (ver)bouwen zonder dat u zich grote zorgen hoeft te maken over het gehele proces. Wij kunnen u begeleiden en ontzorgen tijdens het gehele bouwproces vanaf de planfase tot en met de uitvoeringsfase. Onze dienstverlening richt zich op woningbouw, renovatie, vernieuwbouw en utiliteitsbouw. Of het nu verbouw, renovatie of een nieuwbouwplan betreft, het is noodzakelijk dat uw wensen worden vertaald naar een programma van eisen. Hierin wordt onderscheid gemaakt in vormgeving, kosten, materiaalgebruik, constructie, duurzaamheid, installaties etc. Vanuit dit vertrekpunt kunnen wij samen met u goed communiceren met alle partijen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee. Het is onze taak om uw belangen te behartigen en de plannen om te zetten naar concrete acties. Wij hechten veel waarde aan een open en transparantie communicatie, zodat u als opdrachtgever nauw betrokken blijft bij alle ontwikkelingen binnen elke fase van het project. Gedurende het bouwproces en daarna heeft u met veel verschillende dienstverlenende bedrijven te maken die u project tot een succes maken. Belangrijk hierbij is dat het totale bouwoverzicht en de kosten worden gemonitord, zodat waar nodig bijgestuurd kan worden en u niet voor onverwachte meerwerkkosten opdraait. Wij denken graag met u mee en begeleiden waar nodig tot aan de oplevering en daarna, waarbij u als opdrachtgever goed op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.

Contact

Plan 40 Bouwkundig advies,- en tekenbureau
Oerdijk 108-D
7433 PB Schalkhaar

06-14509488
MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

Geplaatst op: 2018-11-07

Fantastische nieuwe opdracht. Wij mogen het MJOP gaan opstellen voor het Medisch Centrum Bathmen. Door het inzichtelijk maken van staat van het gebouw is het straks mogelijk te zien wanneer het onderhoud moet word...

Lees meer Meer nieuws
Lancering nieuwe website!!

Lancering nieuwe website!!

Geplaatst op: 2018-07-02

Onze nieuwe website is online!! Neem gerust een kijkje

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.