Bouwkundig ontwerp

Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u zoekende naar het juiste ontwerp waarin al uw wensen worden vertaald? Vindt u het lastig om in te schatten hoe het geheel eruit komt te zien?

Wij beschikken over de juiste expertise om al uw wensen middels een programma van eisen om te zetten naar uw “droom” ontwerp. Met behulp van een fotorealistisch 3D ontwerp kunt u perfect inschatten of het uiterlijk, de ruimte indeling en afmetingen van het gebouw overeenkomen met uw verwachtingen. Vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de uitvoeringsfase kunnen wij u begeleiden. Hierbij toetsen wij het ontwerp continu aan uw wensen en de geldende wet- en regelgeving, het bestemmingsplan, kavelpaspoorten en mogelijk het beeldkwaliteitsplan dat door de gemeente en overheidsinstanties uitgegeven wordt. Dit om te voorkomen dat bij de technische uitwerking ten behoeve van de omgevingsvergunning geen grote wijzigingen meer gedaan hoeven te worden in het ontwerp.

Ons team bestaat uit verschillende disciplines die u, binnen ieders eigen vakgebied, kunnen adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld bij de totstandkoming van een duurzaam, energieneutraal of passief ontwerp tegen een betaalbare prijs heeft u advies nodig over de technische installatie, haalbaarheidsniveau (kosten) en de constructie. Doordat wij al deze expertises in huis hebben, kunnen wij snel schakelen binnen de procedures die doorlopen moeten worden.  

Wanneer u tevreden bent over het ontwerp en akkoord heeft gegeven, moet de omgevingsvergunning (bouwvergunning) aangevraagd worden. Wij beschikking over de juiste kennis en vaardigheden om dit gehele traject in goede banen te leiden. Ook voor de begeleiding bij de keuze van de aannemer en begeleiding tijdens het project bieden wij onze expertise aan in de vorm van bouwbegeleiding. Wij communiceren tussen u en de hoofdaannemer en de onderaannemers en voeren het overleg, zodat  een goede kwaliteit gewaarborgd is. 

Contact

Plan 40 Bouwkundig advies,- en tekenbureau
Oerdijk 108-D
7433 PB Schalkhaar

06-14509488
MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

Geplaatst op: 2018-11-07

Fantastische nieuwe opdracht. Wij mogen het MJOP gaan opstellen voor het Medisch Centrum Bathmen. Door het inzichtelijk maken van staat van het gebouw is het straks mogelijk te zien wanneer het onderhoud moet word...

Lees meer Meer nieuws
Lancering nieuwe website!!

Lancering nieuwe website!!

Geplaatst op: 2018-07-02

Onze nieuwe website is online!! Neem gerust een kijkje

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.