Renovatie en herbestemming

Heeft u verbouw en/of vernieuwbouwplannen en wilt u duurzaam renoveren en/of herbestemmen, maar vindt u het lastig de juiste keuzes te maken? Bijvoorbeeld, spouwisolatie, buitengevelisolatie, grondwarmtepomp, zonnepanelen en/of een zonneboiler? Wat is de terugverdientijd?
        
Wie duurzaam wil gaan verbouwen en/of aanbouwen moet veel keuzes maken waarvoor goede kennis nodig is over de bestaande bebouwing. Nederland kent verschillende bouwperiodes waarbij op verschillende manieren is gebouwd, Vooroorlogs (1920-1945), Vroeg naoorlogs (1945-1950), Woningnood, (1950-1970) Energiecrisis, (1970-1980) en Bouwbesluit-woningen (1992-heden). Naast dat de klus snel en met zo weinig mogelijk overlast uitgevoerd moet worden binnen het budget, vindt voorafgaand aan elke renovatieklus een grondige inspectie plaats om een zo goed mogelijk advies uit te kunnen brengen. Wij kunnen u bij iedere fase begeleiden en adviseren. Met ons brede netwerk aan aannemers, installateurs, constructeurs, architecten en specialisten op het gebied van energiehuishouding krijgt u een gedegen advies en vindt u naar alle waarschijnlijkheid de juiste partij voor de uitvoering van de klus.

Contact

Plan 40 Bouwkundig advies,- en tekenbureau
Oerdijk 108-D
7433 PB Schalkhaar

06-14509488
MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

MJOP voor Medisch Centrum Bathmen

Geplaatst op: 2018-11-07

Fantastische nieuwe opdracht. Wij mogen het MJOP gaan opstellen voor het Medisch Centrum Bathmen. Door het inzichtelijk maken van staat van het gebouw is het straks mogelijk te zien wanneer het onderhoud moet word...

Lees meer Meer nieuws
Lancering nieuwe website!!

Lancering nieuwe website!!

Geplaatst op: 2018-07-02

Onze nieuwe website is online!! Neem gerust een kijkje

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.